Withersworldwide



Date Wednesday, 6 September 2023 Time 9.30am – 5.30pm (Registration from 9.00am) Drinks to follow Venue <u>Parkroyal Collection Marina Bay</u> (formerly Marina Mandarin Singapore)

This is an exclusive invitation to private clients / single family offices. Please reach out to Withers for nominations.

With the family office and family philanthropy landscape in Asia making headlines not just in Singapore and Hong Kong, but further afield, we anticipate even greater interest in our flagship annual family office conference which focuses on important topics of interest to family offices.

Successfully running since 2018, we welcome the 'who's who' of private wealth to our annual family office conference on 6 September. The 2023 edition will cover recent developments in Singapore's charity regime; trends in philanthropic giving and investments; investment opportunities into technology and alternative asset classes; as well as how family offices can manage risks arising from changes in personal circumstances of family members.

As seats are limited, you are encouraged to submit your nominations early for the conference. Feel free to reach us at <u>familyoffice@withersworldwide.com</u>.

Programme

Time	Details
9:00 – 9:30am (30 mins)	Registration
9:30 – 9:45 am (15 mins)	Keynote address Speaker: Dino Tan, Senior Vice President & Head (Family Businesses, Family Capital & Impact, Southeast Asia), Singapore Economic Development Board
9:45 – 11:45 am (2 hours)	 Session 1: Corporations for good, foundations for good, family offices for good Moderator: Stacy Choong Panel of speakers: a. Dr Mary Ann Tsao, Chairwoman, Tsao Family Office, Tsao Foundation b. Laurence Lien, Co-Founder and Board Member, Asia Community Foundation c. Seok Hui Lim, CEO, Philanthropy Asia Alliance (Temasek Trust) d. Howard Ouyang, CEO, ALBA Capital e. Denica Riadini-Flesch, Founder and CEO, SukkhaCitta
11:45 – 12:00pm (15 mins)	Tea Break
12:00 – 12:45pm (45 mins)	Session 2: Why trust is the foundation for successful family offices - brought to you by a life coach Moderator: Stacy Choong Speaker: Jocelyn Kung, CEO, The Kung Group
12:45 – 1:45pm (1 hour)	Lunch
1:45 – 2:45pm (1 hour)	 Session 3: Investments into Indonesia's tech sector Moderator: Joel Shen Panel of speakers: a. Tom Lembong, Former Trade Minister of Indonesia (2015 – 2016) and Former Chairman of Indonesia's Investment Coordinating Board (2016 – 2019) b. Jacky Lo, CFO, GoTo c. Donald Wihardja, CEO, MDI Ventures

Programme

Time	Details
2:45 – 4:15pm (1 hour 30 mins)	Session 4: Marriage in Distress – do international prenuptial or postnuptial agreements and family trusts actually work to protect family wealth from division? Moderator: Monique Koh Panel of speakers: a. Claire Blakemore (London) b. Ivan Cheong (Singapore) c. Samantha Klein (Los Angeles) d. Jocelyn Tsao (Hong Kong)
4:15 – 4:30pm (15 mins)	Tea break
4:30 – 5:15 pm (45 mins)	Session 5: Businesses in Distress – are family offices considering such investment opportunities? And if so, what should they look out for? Panel of speakers: a. Soo Jin Goh, Co-Founder and CEO, PrimeMovers Equity b. Tandip Singh, CEO, Altrui Group c. Erlene Tan d. Justin Yip
5:15 pm	Networking drinks

Showcase partners







Recent achievements



- 1. Best ESG, Sustainability and Impact Offering
- 2. Best Philanthropy Initiative or Offering
- 3. Best Sustainability and ESG Thought Leadership
- 4. Outstanding Individual Contribution in Wealth for Good – Stacy Choong

Keynote speaker



Dino Tan Senior Vice President & Head (Family Businesses, Family Capital & Impact, Southeast Asia) Singapore Economic Development Board

Panellists



Stacy Choong Partner Withersworldwide



Claire Blakemore Partner Withersworldwide



Ivan Cheong Partner Withersworldwide



Soo Jin Goh Co-Founder & CEO PrimeMovers Equity



Samantha Klein Partner Withersworldwide



Monique Koh Senior Associate Withersworldwide



Jocelyn Kung CEO The Kung Group



Tom Lembong Former Trade Minister of Indonesia (2015 – 2016) and Former Chairman of Indonesia's Investment Coordinating Board (2016 – 2019)

Panellists



Laurence Lien Co-Founder & Board Member Asia Community Foundation



Seok Hui Lim CEO Philanthropy Asia Alliance (Temasek Trust)



Jacky Lo CFO GoTo



Howard Ouyang CEO ALBA Capital



Denica Riadini-Flesch Founder & CEO SukkhaCitta



Joel Shen Partner Withersworldwide



Tandip Singh CEO Altrui Group



Erlene Tan Partner Withersworldwide



Jocelyn Tsao Partner Withersworldwide



Dr Mary Ann Tsao Chairwoman Tsao Family Office Tsao Foundation



Donald Wihardja CEO MDI Ventures



Justin Yip Partner Withersworldwide